Leivonnaiset

Leivonnaiset

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Suklaahippukeksit

Näihin gluteenittomiin kekseihin tuli tummaa ja valkosuklaata. Tuli tosi pehmeitä ja hyviä. Alkuperäinen ohje on Semperin.

Ohje (n. 12 kpl):
100 g voita
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 muna
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
0,5 tl suolaa
100 g suklaata

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vatkaa pehmeä voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita joukkoon jauhot ja suola sekä lopuksi karkeaksi rouhittu suklaa. Laita uunipellille nokareita lusikalla, huomioi että leviävät uunissa paljon. Paista n. 10 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti