Tämä kakku tuli 4-vuotissynttäreille. Kakussa on 20 cm gluteeniton pohja ja täytteenä mansikka- ja sitruunamousse. Päällä on helpompi versio marenkikreemistä. En kuumentanut marenkia, vaan sekoitin pehmeän voin suoraan valkuais-sokerivaahtoon. Kreemin päällä on pinkiksi värjätty valkosuklaaganache, koristeet ovat sokerimassaa.
Helppo marenkikreemi:
2 munanvalkuaista
1,5 dl siro-sokeria
180 g voita
Paloittele voi ja anna pehmetä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri joukkoon pienissä erissä ja vatkaa kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää pehmeä voi joukkoon pieni nokare kerrallaan. Värjää kreemi lopuksi. Tämä määrä riitti melko korkeaan 20 cm kakkuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti